Man/vrouwdag 17 mei 2014

Op zaterdag 17 mei 2014 wordt er in de “Oranjehof “ centrum voor relatie en gezin in Wezep, een Man-Vrouw dag gehouden. Een dag voor (christelijke) mannen en vrouwen die hun partnerrelatie een extra verdieping willen geven en meer eenheid willen ervaren in de relatie.

Deze dag is voor zowel koppels die nog niet zo lang een relatie hebben of echtparen die al lang samen zijn. Er zal op een verfrissende manier stil gestaan worden bij het contact maken met elkaar, het omgaan met verschillen in de relatie en het delen van emoties en intimiteit.

Liefde is een kostbaar aspect in de relatie. Het betekent dat je je gekend voelt door de ander en dat je jezelf laat kennen aan de ander. De liefde kan echter door veel verschillende oorzaken verstoord raken waardoor je afstand kan ervaren in de relatie.

 

Op deze dag worden verschillende activiteiten aangereikt die de nabijheid in de relatie met de ander kunnen bevorderen. Belangrijk hierbij is dat je je veilig voelt, plezier ervaart en iets nieuws kan leren.

 

Tijd:

Om 9.00 uur is de zaal open voor koffie en thee en ontmoeting. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur .
Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch.

Plaats:

De “Oranjehof” centrum voor relatie en gezin
Kerkweg 2, 8091 GA in Wezep ( nabij Zwolle)

De kosten:

De kosten voor deze dag zijn € 50,- pp inclusief koffie, thee en lunch.

Aanmelden:
Aanmelden kan via e-mail: info@deoranjehof.nl
Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. En dat u zich aanmeldt voor de man/vrouw dag van 17 mei 2014.

Bij vragen kunt u mailen met teovisser@solcon.nl.

 

www.deoranjehof.nl