Masterclass Provocatieve therapie Jeffrey Wijnberg

Masterclass provocatieve therapie en systeemtherapie
23 maart 2007 (Zwolle)

Provocatieve therapie is door Frank Farrely(VS) ontwikkeld en wordt o.a. door Jeffrey Wijnberg in Nederland gegeven en verbreid. De provocatieve therapie is lachwekkend, spannend, uitdagend en krankzinnig gezond. Een directieve methode van werken waarin de cliënt uitgedaagd wordt om constructief in het leven te staan door hem/haar in de slachtofferrol te tarten en te provoceren. De therapeut is als het ware de advocaat van de duivel die de cliënt aanspreekt om echt de wil te hebben te veranderen. ( zie voor meer info www.psycholoogwijnberg.nl).

T&C Systeemtherapeuten in Company organiseert op 23 maart in Zwolle de masterclass Provocatieve therapie en systeemtherapie. In drie masterclass sessies geeft Jeffrey Wijnberg u, op een interactieve wijze, inzicht in de essenties en de kracht van de provocatieve therapie. We willen op deze dag de provocatieve therapie beschouwen vanuit systeemtheoretische concepten.

Masterclass 1: Wat is provocatieve therapie?
Masterclass 2: Provocatieve therapie met een individu (live casus).
Masterclass 3: Provocatieve therapie met een echtpaar (live casus).

Heeft u behoefte aan een congresdag waarbij u achterover kunt leunen en consumeren, goed voorzien van spijzen en dranken, dan is deze dag niet aan u besteed. Heeft u echter serieus de wens om op een interactieve wijze met nieuwe inzichten gevoed te worden en wilt u uw “oude kapstokken en stokpaardjes” uit uw therapeutenrepertoire oppoetsen, dan bent u echt toe aan deze masterclass.

Plaats:

Epilepsiekliniek Heemstaete, Denekampweg 20 Zwolle  (tegenover Isala kliniek locatie Sophia).

Tijd:

09.30 uur – 16.30 uur. Incl. lunch.

De kosten:

De kosten voor de drie bijeenkomsten zijn   € 195,-

Inschrijving:

Twee stappen:

  1. Aanmelding via e-mail met naam, adres en telefoonnummer aan Carey Woortman of Téo Visser.
    2. Betaling van   195,- op bankrekeningnummer 11.95.08.192 t.n.v. T&C Systeemtherapeuten te Wapenveld o.v.v. provocatieve therapie.

    Inschrijving op volgorde van binnenkomst van betaling.

Annulering van de deelname is mogelijk tot 1 maart 2007. Daarbij wordt   35,- administratiekosten ingehouden. Na 1 maart 2007 is het volledige bedrag verschuldigd.

 

Voor meer  info Téo Visser 06-54333855 

of  Carey Woortman   06-10232622.

teovisser@solcon.nl of careywoortman@planet.nl